KOMME I GANG
Legge til mapper på startskjermbildet
KOMME I GANG

Legge til mapper på startskjermbildet

Bruk mapper til å gruppere tilknyttede applikasjoner og andre snarveier for å holde startskjermbildet ryddig og organisert. Du kan også legge til informasjonsmapper som viser oppdatert informasjon, for eksempel Bluetooth-mottatte filer, Facebook-telefonboken og andre ting.

Slik oppretter du en ny mappe og legger til elementer i den

1. Gå til en del av startskjermbildet der det er plass til å legge til en mappe. Hvis du vil finne ut hvordan, se Startskjermbilde.
  2. Klikk på , eller trykk og hold på startskjermbildet. Alternativmenyen Legg til Startside vises.
  3. Klikk på Mappe, og klikk deretter på Ny mappe.
  4. Trykk på og hold et programikon eller en snarvei du vil flytte til mappen. Telefonen vil deretter vibrere. Ikke løft fingeren.
  5. Dra programikonet eller -snarveien, og slipp elementet på mappen.
Klikk på mappen for å åpne den slik at du kan få tilgang til applikasjoner og snarveier inne i mappen.

Endre navn på en mappe

1. Bank på mappen for å åpne den.
  2. Trykk på og hold mappevinduets tittellinje.
  3. Skriv inn et nytt mappenavn, og klikk på OK.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-gratia