KOMME I GANG
Personliggjøre startskjermbildet med widgets
KOMME I GANG

Personliggjøre startskjermbildet med widgets

Widgets plasserer viktig øyeblikksinformasjon og medieinnhold foran på startskjermbildet. Noen widgets er praktisk nok allerede lagt til på startskjermbildet. Du kan legge til mer fra de tilgjengelige valgene av widgets eller laste ned flere widgets.

Legge til en widget på startskjermbildet

Et bredt utvalg av widgets er tilgjengelig, for eksempel Kalender, Musikk, Fotoalbum og Twitter.
  1. Gå til delen av startskjermbildet der det er plass til å legge til en ny widget.
  2. Klikk på , eller trykk og hold på startskjermbildet. Alternativmenyen Legg til Startside vises.
  3. Klikk på Widget, og velg deretter en widget.
  4. De fleste HTC-widgets er tilgjengelige i en rekke utforminger og størrelser. Klikk på høyre eller venstre piltast nederst på skjermen for å vise de forskjellige stilene, og klikk på Velg for å velge en.
Du kan også legge til widgets som lar deg slå bestemte innstillinger på telefonen av eller på, for eksempel Wi-Fi, mobilt nettverk og Bluetooth. Rull nedover listen over widgets, klikk på Innstillinger, og klikk på ønsket widget.

Laste ned en HTC-widget

Et utvalg av morsomme og nyttige HTC-widgets er også tilgjengelig for nedlasting.
  1. Gå til delen av startskjermbildet der det er plass til å legge til en ny widget.
  2. Klikk på , eller trykk og hold på startskjermbildet. Alternativmenyen Legg til Startside vises.
  3. Klikk på Widget, og klikk på Hent flere HTC-widgets.
  4. Velg en widget.
  5. Klikk på Detaljer for å se en kort beskrivelse av widgeten. Etter at du har lest, trykker du på TILBAKE.
  6. Når du er klar til å laste ned widgeten, klikker du på Last ned.
  7. Etter at nedlastingen er ferdig, trykker du på TILBAKE og finner frem til widgeten.
  8. Klikk på den for å legge den til på startskjermbildet.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-gratia