Vise kontaktdetaljer og kommunisere med en kontakt

Etter at du har synkronisert eller lagt til kontakter på telefonen, kan du ganske enkelt klikke på en kontakt eller et ikon for å velge raskt hvordan du når frem til kontakten. Du kan gjøre dette fra enten Kontakter- eller Meldinger-applikasjonen.

Avhengig av den lagrede kontaktinformasjonen kan du ringe, sende en melding eller e-post, se kontaktens Facebook-profil og tilordne hans/hennes adresse i Google Maps.

Se Kontakter og Meldinger hvis du vil finne ut mer om disse programmene.