Programvareoppdateringer

Fra tid til annen kan programvareoppdateringer bli tilgjengelige for HTC Explorer. HTC Explorer kan sjekke og deretter varsle om det finnes en ny oppdatering. Deretter kan du laste ned og installere programvareoppdateringen ved hjelp av Trådløsnett- eller datatilkoblingen. Du kan også sjekke manuelt om det finnes noen tilgjengelige programvareoppdateringer.

Avhengig av typen oppdatering kan oppdateringen slette alle dine personlige data og tilpassede innstillinger og også fjerne eventuelle programmer du har installert. Sørg for at du har sikkerhetskopiert informasjonen og filene du vil beholde.

Merk: Sjekking og nedlasting av programvareoppdateringer kan føre til ekstra datakostnader.

Installere en oppdatering

Når Internett-tilkoblingen er på og det finens en ny oppdatering, vises dialogboksen for systemoppdatering og veileder deg gjennom prosessen.
  1. Hvis du ikke ser dialogboksen, se etter ikonet for oppdateringsvarsling på statuslinjen.

Skyv varslingspanelet åpent og klikk på Oppdater varsling.

2. I systemoppdateringsdialogboksen velger du hva slags tilkobling du vil bruke til nedlasting av oppdateringen.

Følg skjermmeldingene for å starte nedlastingen.

3. Etter at nedlastingen er ferdig, klikker du på Installer nå og klikker på OK i dialogboksen Installer systemprogramvareoppdatering.

Vent på at oppdateringen fullføres. HTC Explorer vil starte på nytt automatisk.

Se etter oppdateringer manuelt

1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Om telefonen > Programvareoppdateringer > Kontroller nå.