Kontrollere informasjon om HTC Explorer

1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Om telefonen.
  3. Merk ett av følgende:
    Programvareoppdateringer Aktiver eller deaktiver den automatiske kontrollfunksjonen for programvareoppdateringer for HTC Explorer. Du kan også klikke på Kontroller nå hvis du vil se etter programvareoppdateringer manuelt.
    Fortell HTC Slå Fortell HTC av eller på. Når alternativet er aktivert, kan du hjelpe oss med å la oss vite om HTC Explorer støter på et teknisk problem. Du kan også velge når du vil sende feilrapporter.
    Nettverk Kontroller informasjon om mobilnettverket og dets servicestatus.
    Telefonidentitet Kontroller informasjon om HTC Explorer og SIM-kortet du bruker.
    Batteri Kontroller informasjon om batteriet, for eksempel gjeldende batterinivå, status og hvilke programmer som bruker batteriet.
    Maskinvareinformasjon Kontroller Trådløsnett-, MAC- og Bluetooth-adresser.
    Programvareinformasjon Kontroller versjonen og annen informasjon om Android-plattformen som brukes av HTC Explorer. Du kan også sjekke versjonen av nettleseren.
    Juridisk informasjon Les juridisk informasjon fra HTC og Google, og lisenser som brukes av HTC Explorer.