Kryptering av data på HTC Explorer

Du kan kryptere data på HTC Explorer, for eksempel onlinekontoer, innstillinger og annen informasjon.
  1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Minnekort og telefonlager.
  3. Under Internt lagringsområde klikker du på Lagringskryptering.
  4. Angi et passord og klikk på OK. Krypteringsprosessen starter.
Hvis du vil stoppe kryptering av ny informasjon på HTC Explorer, fjerner du merket for Lagringskryptering.