Koble HTC Explorer til Internett gjennom en datamaskin (Internett-gjennomgang)

Koble HTC Explorer til Internett gjennom en datamaskin (Internett-gjennomgang)

Hvis du midlertidig ikke har Internett-tilgang, kan du likevel gå online på HTC Explorer ved hjelp av datamaskinens Internett-tilkobling.

Viktig: Før du kan bruke telefonen som modem, må du sørge for å installere HTC Sync på datamaskinen først.
  1. Sørg for at datamaskinen er koblet til Internett.
    Merk: To ting å sjekke for datamaskinens Internett-tilkobling. For det første anbefaler vi at du slår av det lokale nettverkets brannmur. For det andre, hvis datamaskinen er koblet til Internett via PPP (f.eks, oppringt forbindelse, xDSL eller VPN), vil Internett-gjennomgang bare støtte TCP-protokoll.
  2. Koble HTC Explorer til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  3. På skjermbildet Velg en tilkoblingstype velger du Internett-gjennomgang og klikker på Ferdig.