Synkronisere en annen enhet med datamaskinen
Innstillinger og tjenester

Synkronisere en annen enhet med datamaskinen

Du kan skifte fra en enhet til en annen hvis du har flere enheter å synkronisere.
  1. Koble en annen enhet til datamaskinen, og sett opp HTC Sync for gjenkjenning av den.
  2. Klikk på enheten du vil sette opp eller start synkronisering. Enhetspanelet åpnes, hvor du kan tilpasse synkroniseringsinnstillingene til denne enheten separat.
Hvis du vil bytte til en annen enhet du vil synkronisere, klikker du på Enheter og klikker på telefonens navn eller bilde.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer