Sette opp HTC Sync for gjenkjenning av HTC Explorer

1. Koble HTC Explorer til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med i esken.
  2. Når HTC Explorer ber deg om å velge en type USB-tilkobling, klikker du på HTC Sync og klikker på Ferdig. Vent på at HTC Sync gjenkjenner HTC Explorer.
  3. På skjermbildet for enhetsoppsett skriver du inn et navn på HTC Explorer.
  4. Klikk på Lagre. Enhetspanelet åpnes.
Tips: Hvis du vil endre navnet på telefonen HTC Explorer senere, klikker du på Oversikt > Enhetsoppsett.