Installere HTC Sync
Innstillinger og tjenester

Installere HTC Sync

Merk:
  • HTC Sync krever USB 2.0 på datamaskinen for å koble til og synkronisere med HTC Explorer.
  • For feilfri installering må du først avslutte alle kjørende programmer og gå midlertidig ut av antivirusprogrammet før du begynner å installere HTC Sync.
Gjør et av følgende:
  • Sjekk og kopier installeringsprogrammet for HTC Sync fra lagringskortet (hvis tilgjengelig), og installer det på datamaskinen.
  • Last ned HTC Sync-programvaren for HTC Explorer fra vårt støttewebområde (www.htc.com/support/) og installer det på datamaskinen din.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer