Om HTC Sync

Du har nå nye feriefotografier på HTC Explorer mens forretningskalenderen er på datamaskinen. Hvorfor ikke gjøre disse filtypene og informasjonen tilgjengelig på begge enheter?
MedHTC Sync kan du:
  • Synkronisere kontaktene dine mellom Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows-kontakter på datamaskinen og HTC Explorer.
  • Synkronisere kalenderhendelser mellom Outlook eller Windows-kalenderen på datamaskinen og HTC Explorer.
  • Ta med deg fotografier, videoer, dokumenter, sanger og spillelister til HTC Explorer og ha glede av dem mens du er på farten.
  • Enkelt importere dine fangede fotografier og videoer fra HTC Explorer til datamaskinen.
  • Lagre de samme webbokmerkene på både datamaskinen og HTC Explorer.
  • Installer tredjeparts mobilapplikasjoner fra datamaskinen.
Merk: Du må ha et lagringskort satt inn i HTC Explorer for å kunne synkronisere multimediefiler og dokumenter.