Få veibeskrivelser

Få detaljerte veibeskrivelser til destinasjonen. Google Maps kan tilby veibeskrivelser for reise til fots, med offentlig transport eller med bil.
  1. Mens du viser et kart, trykker du på og klikker på Veibeskrivelser.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Bruk gjeldende plassering som utgangspunkt, eller angi en startplassering i den første tekstboksen. Angi deretter destinasjonen i den andre tekstboksen.
    • Klikk på for å velge en adresse fra kontaktene eller et punkt du klikker på et kart.
  3. Velg hvordan du skal ta deg til destinasjonen, ved å klikke på knappen for bil, offentlig transport, sykkel eller å gå.
  4. Klikk på Få anvisninger. Det neste skjermbildet viser veibeskrivelser til destinasjonen i en liste.
    Merk: Hvis det angitte destinasjonsstedet har flere tilgjengelige plasseringer, velger du den du vil gå til.
  5. Klikk på et element for å vise veibeskrivelsene på kartet.
  6. Klikk på piltastene på kartet for å følge veibeskrivelsene.

Når du er ferdig med å vise eller følge retningslinjer, trykker du på og klikker på Fjern kart for å tilbakestille kartet. Målet blir automatisk lagret i Google Maps-loggen.