Søke etter en plassering
APPER OG FUNKSJONER

Søke etter en plassering

I Google Maps kan du søke etter en plassering, for eksempel en adresse eller en type forretning eller virksomhet (for eksempel museer).

1. I Kart skriver du inn stedet du vil søke etter i søkeboksen.
  2. Klikk på for å søke etter den angitte plasseringen, eller klikk på et foreslått søkeelement. Søkeresultatene vises som markører på kartet.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på en markør for å se om hvis det er det du ser etter. Klikk på ballongen hvis det er det.
    • Klikk på for å vise søkeresultatene som en liste, og klikk deretter på plasseringen.
    Detaljer om den valgte plasseringen vises på skjermen.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på skjermknappene for å vise plasseringen på et kart, få anvisninger, vise plasseringen i gatevisning (hvis tilgjengelig) og annet. Rull nedover skjermen hvis du vil ha flere alternativer.
    • Sveip til venstre eller høyre over skjermen for å vise informasjon for neste eller forrige søkeresultat.

Fjern kartet

Etter at du har søkt på et kart, kan du fjerne de ulike markørene som er tegnet på det.

Trykk på og klikk på Fjern kart.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer