Avvise eller sette hendelsespåminnelser på pause

Hvis du har angitt minst én påminnelse for en hendelse, vil ikonet for kommende hendelse vises i varslingsområdet på statuslinjen for å minne deg om den kommende hendelsen.
  1. Klikk på statuslinjen, la deretter fingeren gli nedover på skjermen for å åpne varslingspanelet.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på Fjern for å skjule hendelsespåminnelser og alle andre varslinger.
    • Etter at du har skjøvet varslingspanelet åpent, klikker du på kalenderhendelsespåminnelsen. Da vil du se en liste over alle ventende hendelsespåminnelser. Klikk på Slumre alle for å angi fem minutters pause for alle hendelsespåminnelser, eller klikk på Skjul alle for å skjule alle hendelsespåminnelser.
    • Trykk på å beholde ventende påminnelser i varslingsfeltet på statuslinjen.