Endre Kalender
APPER OG FUNKSJONER

Endre Kalender

Bytt enkelt mellom forskjellige kalendervisninger ved å klikke på skjermknapper.

Dagvisning
Ukevisning
Månedsvisning
Dagsordenvisning
Møteinnkallinger
Tips:
  • I dags-, ukes- og dagsordenvisning blir hendelser fargekodet for å angi hvilken konto eller type kalender de tilhører. Hvis du vil finne ut hva hver farge representerer, klikker du på .
  • Kan du ikke se ønsket kategori? Trykk på og hold en kategori og vent på at skjermen viser de andre kategoriene. Du kan trykke på og holde en kategori, og deretter dra den dit du vil plassere den.

Bruke månedsvisning

I månedsvisning vil du se markører på dager som har hendelser.
Gjør et av følgende i månedsvisning:
  • Klikk på en dag for å vise hendelsene for den dagen.
  • Trykk på og hold en dag for å åpne en alternativmeny der du også kan velge å opprette en hendelse eller bytte til enten dag- eller dagsordenvisning.
  • Skyv fingeren opp eller ned på skjermen for å vise tidligere eller senere måneder.

Bruke dag- og dagsordenvisninger

Dagsvisninger viser hendelser sortert på dag, mens dagsordenvisninger viser alle hendelser i kronologisk rekkefølge.
Når du er i dagsvisning:
  • Trykke trykke på og holde et tidsspor for å opprette en ny hendelse for det tidspunktet.
  • Skyv til venstre eller høyre over skjermen for å vise tidligere eller senere dager.
  • Du kan også se dagens vær, men bare hvis det er innenfor femdagersprognosen.

Bruke ukevisning

Ukevisning viser et diagram over hendelsene i én uke.
Når du er i ukevisning, kan du:
  • Trykke trykke på og holde et tidsspor for å opprette en ny hendelse for det tidspunktet.
  • Klikke på en hendelse (vises som fargelagte blokker) for å vise dens detaljer.
  • Skyve til venstre eller høyre over skjermen for å vise tidligere eller senere uker.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer