Opprette en hendelse
APPER OG FUNKSJONER

Opprette en hendelse

Du kan opprette hendelser som synkroniseres med dine Google- eller Exchange ActiveSync-kalendere, samt hendelser i HTC Explorer.
Merk: Ennå ikke pålogget kontoene dine? Kalenderhendelsene dine vil opprettes under PC Sync, som du senere kan synkronisere med datamaskinens Outlook-kalender via HTC Sync.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Kalender.
  2. I en hvilken som helst Kalender klikker du på .
  3. Hvis du har mer enn én kalender, velger du en kalender der du vil legge til hendelsen:
  4. Hvis du vil invitere personer til hendelsen, klikker du på og velger deltakere fra kontaktene dine eller firmakatalogen.
  5. Skriv inn et navn på hendelsen.
  6. Hvis du vil angi datoen og klokkeslettet for hendelsen, gjør du ett av følgende:
    • Hvis det finnes en tidsramme for hendelsen, klikker du på Fra og Til dato og klokkeslett for å angi dem.
    • Hvis det er en heldagshendelse, for eksempel en fødselsdag, angir du Fra og Til dato og merker av for Hele dagen.
  7. Angi en plassering til og beskrivelse av hendelsen
  8. Angi påminnelsestiden.
    Tips: Du kan legge til en annen påminnelsestid i en Google Calendar-hendelse. Trykk på og klikk deretter påLegg til påminnelse.
  9. Hvis hendelsen finner sted på regelmessig basis, klikker du på Repetisjon-boksen og velger hvor ofte hendelsen forekommer.
  10. Klikk på Lagre.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer