KOMMUNIKASJON
Vise og lagre et vedlegg fra en multimediemelding
KOMMUNIKASJON

Vise og lagre et vedlegg fra en multimediemelding

Hvis du er bekymret for størrelsen på datanedlastingene dine, sjekker du først størrelsen på multimediemeldingen før du laster den ned.
Merk: Når Autohent i MMS-innstillinger er deaktivert, lastes bare meldingshodet ned. Hvis du vil laste ned hele meldingen, klikker du på Last ned på høyre side av meldingen.
  • Hvis det finnes et medievedlegg som et fotografi eller en video i en mottatt melding, klikker du på den for å vise innholdet.
  • Hvis vedlegget er en kontakt (vCard), så klikk på det for å vise kontaktinformasjonen, og velg deretter Lagre for å legge det til i dine kontakter.
  • Hvis vedlegget er en avtale eller en hendelse (vCalendar), så klikk på den for å velge kalenderen hvor du vil lagre den, og klikk deretter på Importer.
  • For å lagre vedlegget på lagringskortet, så trykk og hold på multimediemeldingen, og velg deretter å lagre den typen vedlegg fra alternativmenyen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer