Sjekke Vær

Bruk Vær-applikasjonen til å sjekke gjeldende vær og værmeldinger for de neste dagene i uken. I tillegg til din gjeldende plassering kan du vise værprognoser for andre byer rundt om i verden. Innstillingene dine i Vær-applikasjonen kontrollerer også værinformasjonen som vises i Klokke og Kalender.
Viktig: Hvis du vil at HTC Explorer skal oppdage din gjeldende plassering og vise det lokale været i Vær-applikasjonen og widgeten samt Klokke og Kalender:
  • Du må være koblet til Internett.
  • Plasseringstjenester må være aktivert. Hvis du ikke aktiverte den da du satte opp HTC Explorer, kan du gjøre det i Innstillinger > Plassering.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Vær.
  2. Sveip fingeren opp eller ned på skjermen for å sjekke været i andre byer.
  3. Mens du viser prognoser, kan du gjøre følgende:
    • Sveip fingeren opp eller ned på skjermen for å sjekke været i andre byer.
    • Klikk på for å oppdatere værinformasjonen når som helst.

Legge til en by på Vær

Legg til flere byer på Vær slik at du raskt kan sjekke værprognosene i disse byene. I tillegg til din gjeldende plassering kan Vær vise opptil femten byer.
  1. Gå til Vær-skjermbildet og klikk på . Eller trykk på og legg til Legg til.
  2. Skriv inn plasseringen du vil legge til. Etter hvert som du skriver inn tekst, blir listen filtrert slik at den viser de mulige stedene basert på bokstavene du har skrevet inn.
  3. Klikk på den ønskede byen for å velge den.

Endre rekkefølgen av byer på Vær

1. På skjermbildet Vær trykker du på og klikker på Ordne.
  2. Trykk og hold på på slutten av elementet du vil flytte. Når raden er fremhevet, drar du den til en ny plassering og slipper.
  3. Klikk på Ferdig.

Slette byer fra Vær-skjermbildet

1. I kategorien Vær trykker du på og velger Slett.
  2. Velg hvilke byer du vil fjerne, og klikk på Slett.

Endre Vær

1. I kategorien Vær trykker du på og velger Innstillinger.
  2. Du kan endre følgende værinnstillinger:
    Oppdater når åpnet Merk av for dette alternativet hvis du vil fornye væroppdateringer hver gang du åpner Vær-applikasjonen.
    Oppdater automatisk Merk av for dette alternativet for å laste ned væroppdateringer automatisk.
    Oppdater tidsplan Angi en automatisk oppdateringsplan.
    Temperaturskala Velg om du vil vise temperaturen i Celsius eller Fahrenheit.
    Lydeffekter Velg om du vil spille av lydeffekter knyttet til værforholdene.

Om Vær-widgeten

Bruk Vær-widgeten til øyeblikkelig sjekk av værmeldinger for gjeldende plassering og andre byer uten at du må åpne Vær-applikasjonen. Vær-widgeten leveres i forskjellige utseender og stiler.

Du kan legge til denne widgeten på startskjermbildet hvis den ennå ikke er lagt til.