Angi en sang som ringetone
Lag en tilpasset ringetone for hver av vennene dine

Angi en sang som ringetone

Du kan angi en sang fra Musikk-applikasjonens bibliotek som din vanlige ringetone eller som en ringetone for en bestemt kontakt.

1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk.
  2. Bla etter sangen du vil bruke som ringetone, og spill den av igjen.
  3. På skjermbildet Spiller nå trykker du på og klikker på Bruk som ringetone (eller Mer > Bruk som ringetone) .
  4. I alternativmenyen Bruk som ringetone klikker du på Ringetone eller Kontaktringetone. Hvis du velger Kontaktringetone, må du på neste skjermbilde velge kontaktene du vil knytte til sangen.

Sjekke om sangen ble lagt til som ringetone

1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. På skjermbildet Innstillinger klikker du på Lyd > Telefonringetone.
Sangen bør være i ringetonelisten og valgt.