Opprette en spilleliste
APPER OG FUNKSJONER

Opprette en spilleliste

Gjør musikkopplevelsen din personlig ved å opprette musikkspillelister. Opprett en spilleliste som bare inneholder favorittsangene dine, eller opprett en som passer til sinnsstemningen din for dagen. Du kan opprette så mange spillelister du vil.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk.
  2. Klikk på for å gå til biblioteket.
  3. I biblioteket klikker du på eller skyver fingeren på nederste rad for å gå til kategorien Spillelister.
  4. Klikk på .
  5. Skriv inn et spillelistenavn, og klikk deretter på Legg til sanger på spillelisten.
  6. Velg kategori.
  7. Merk av i avmerkingsboksene for sangene du vil legge til på spillelisten, og klikk deretter på Legg til.
  8. Klikk på Lagre.

Spille av sangene i en spilleliste

1. I biblioteket klikker du på eller skyver fingeren på nederste rad for å gå til kategorien Spillelister.
  2. Klikk på en spilleliste for å åpne den.
  3. Klikk på den første sangen eller en hvilket som helst sang i spillelisten.
Når du klikker på en sang i listen for å spille den av, oppdateres skjermbildet Spilles nå med sanger fra spillelisten.

Administrere spillelister

Etter at du har opprettet en spilleliste, kan du legge til flere sanger i den, omorganisere rekkefølgen, og mye annet.

1. I biblioteket klikker du på eller skyver fingeren på nederste rad for å gå til kategorien Spillelister.
  2. Klikk på en spilleliste for å åpne den.
  3. Trykk på, og velg hva du vil gjøre:
    Legg til flere sanger i en spilleliste
    1. Klikk på Legg til sanger.
    2. Gå til kategorien Sanger eller en hvilken som helst kategori.
    3. Velg sangene du vil legge til på spillelisten, og klikk deretter på Legg til.
    Ordne sanger
    1. Klikk på Endre rekkefølge.
    2. Trykk og hold på på slutten av sangtittelen du vil flytte. Når raden er fremhevet, drar du den til en ny plassering og slipper.
    Slett sanger fra en spilleliste
    1. Klikk på Fjern sanger.
    2. Merk sangene du vil slette, og klikk deretter på Fjern.
    Endre spillelistenavn Klikk på Endre navn på spilleliste.

Slette spillelister

1. I biblioteket klikker du på eller skyver fingeren på nederste rad for å gå til kategorien Spillelister.
  2. Trykk på , og klikk deretter på Slett spillelister.
  3. Velg spillelistene du vil slette, og klikk deretter på Slett.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-music-create_playlist