Søke etter musikk i biblioteket

1. Klikk på Musikk-applikasjonens skjermbilde Spilles nå eller Spilles nå-listen for å gå til biblioteket. I biblioteket er musikken organisert i kategorier, for eksempel Artister og Album. Velg en kategori ved å klikke på en av fanene nederst på skjermen.
  2. Klikk på en sang i en kategori for å avspille den. Spilles nå-listen blir oppdatert med sanglisten fra din valgte kategori.
Merk: Du kan legge til, fjerne eller omorganisere kategoriene i biblioteket.