Lytte på musikk
APPER OG FUNKSJONER

Lytte på musikk

Lytt på sanger og musikk på HTC Explorer ved hjelp av Musikk-applikasjonen.

Viktig: Du må kopiere musikkfiler til lagringskortet først for å bruke Musikk-applikasjonen til å spille av musikk.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk. Musikk-applikasjonen åpnes i skjermbildet Spilles nå.
  2. Sveip fingeren til venstre eller høyre over skjermen for å gå til neste eller forrige musikkalbum.
  3. Klikk på skjermkontrollene for å kontrollere musikkavspillling, velge en sang du vil spille av, gjenta sanger og annet.
Slå tilfeldig rekkefølge av eller på. (Tilfeldig rekkefølge er av når knappen er grå.)
Trykk og dra fingeren over fremdriftslinjen for å hoppe til en del av sangen.
Gå til biblioteket.
Bytt mellom å vise Spilles nå-listen og Spilles nå-skjermbildet. Du kan flytte sanger i listen Spilles nå.
Prøv de ulike gjentakelsesmodusene: gjenta alle sanger, gjenta aktuell sang og ikke gjenta.

Spille av musikk fra skjermlås

Mens du lytter på musikk og skjermen slås av, trykker du på AV/PÅ-knappen for å slå på skjermen igjen og kontrollere musikkavspilling direkte på den låste skjermen.
Hvis du ikke ser avspillingskontrollene på den låste skjermen, sveiper du fingeren fra venstre til høyre på boksen på skjermen.
Tips: Du kan også pause musikkavspilling direkte fra varslingspanelet.

Om Musikk-widgeten

Du kan bruke Musikk-widgeten til å spille musikk direkte fra startskjermbildet.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer