Dele fotografier og videoer på Internett
APPER OG FUNKSJONER

Dele fotografier og videoer på Internett

Ved hjelp av Galleri-applikasjonen kan du dele fotografier og videoer på sosiale nettverk.
Merk: Du kan også bruke Kamera- eller Videokamera-applikasjonen til å dele et fotografi eller en video rett etter innspillingen.

Dele fotografier eller videoer på Facebook

Viktig: Du må være logget på kontoen din for å kunne laste opp fotografier eller videoer.
  1. På Startskjermbildet klikker du på > Galleri.
  2. Klikk på albumet med bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på og deretter på Facebook for HTC Sense.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Velg hvilket album du vil laste opp til, og angi personverninnstillinger for fotografiene eller videoen som er lastet opp.
  6. Klikk på Legg til tagg og beskrivelse, og angi en annen bildetekst på hvert fotografi eller videosegment.
  7. Hvis du vil tagge venner på fotografier, klikker du på Merk dette fotografiet. Du kan deretter klikke på delen der vennen din er, og deretter velge fra listen hvordan du vil merke. Gjenta dette trinnet for å fortsette å merke venner.
  8. Skyv til venstre for å gå til neste bilde. Når du er ferdig med å legge inn merker og beskrivelser, klikker du på Ferdig.
  9. Klikk på Ferdig.

Dele fotografier på Picasa

Viktig: Du må være logget på en Google-konto for å kunne laste opp fotografier til fotoorganiseringstjenesten Picasa.
  1. På Startskjermbildet klikker du på > Galleri.
  2. Klikk på albumet med bildene som du vil dele.
  3. Klikk på , og klikk deretter på Picasa.
  4. Velg fotografiene du vil dele, og klikk på Neste.
  5. Angi en bildetekst for fotografiene du laster opp.
  6. Velg online-albumet der du vil laste opp fotografiene, eller klikk på for å opprette et nytt album.
  7. Klikk på Last opp.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-gallery-share_photos_videos_on_web