Vise fotografier og videoer

Etter at du har valgt et album, kan du bla gjennom fotografier og videoer.
Skyv fingeren opp eller ned for å rulle gjennom miniatyrene. Klikk på et fotografi eller en video for å vise elementet på full skjerm.
Tips: Mens du viser et fotografi på full skjerm, kan du trykke på og klikke på Vis på kart for å vise stedet der du tok fotografiet. (Vis på kart er tilgjengelig når du har aktivert geomerkede fotografier i Kamera.)

Zoome inn på eller ut på et fotografi

Du kan zoome inn eller ut på et fotografi på to måter.

• Bank raskt to ganger på skjermen for å zoome inn, bank deretter raskt to ganger på skjermen igjen for å zoome ut.
  • Trykk både tommel og pekefinger mot berøringsskjermen, og spre fingrene for å zoome inn, klyp fingrene sammen for å zoome ut.

Vise fotografier som en lysbildefremvisning

1. Velg et album med fotografier du vil vise som en lysbildefremvisning.
  2. Klikk på > Lysbildefremvisning.
    Tips: Klikk på skjermen for å vise avspillingskontrollene.