Sikkerhetskopiere kontaktene til lagringskortet

1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. Trykk på , og klikk deretter på Importer/Eksporter > Eksporter til SD-kort.
  3. Velg en konto eller type kontakter du vil eksportere, og klikk på OK.

Importere kontakter fra lagringskortet

Du kan bare importere kontakter som ble eksportert til lagringskortet ved hjelp av funksjonen Eksporter til SD-kort.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. Trykk på og klikk på Importer/eksporter > Importer fra SD-kort.
  3. Hvis du har Google - eller Exchange- ActiveSync -kontoer satt opp på HTC Explorer, klikker du på typen for de importerte kontaktene.