KOMMUNIKASJON
Sette opp profilen din
KOMMUNIKASJON

Sette opp profilen din

Lagre din personlige kontaktinformasjon for å sende den enkelt til andre personer.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du er logget på en av onlinekontoene dine, for eksempel Google-kontoen eller Facebook for HTC Sense, klikker du på navnet eller e-postadressen og klikker på Rediger mitt kontaktkort.
    • Hvis du ikke er logget på onlinekontoene dine, klikker du på Meg og velger om du vil koble profilen til en eksisterende kontaktoppføring som allerede inneholder din personlige informasjon, eller redigere profilen.
  3. Skriv inn eller rediger navnet ditt og kontaktdetaljene dine.
  4. Klikk på eller fotografiet, og velg deretter om du vil ta selvportrettet eller bruke et annet fotografi i profilen.
  5. Klikk på Lagre.

Hva du kan se på profilen din

Når du klikker på Min profil, vil du se følgende kategorier:

Detaljer

Viser alle dine kontaktdetaljer. Du vil også se dine nyligste poster i dine sosiale nettverk (for eksempel Facebook hvis du er pålogget Facebook for HTC Sense).

Fra denne kategorien kan du redigere profilen eller dele den med andre.

Oppdateringer og hendelser

Viser oppdateringene og hendelsene du har postet i dine sosiale nettverk.

Galleri

Viser dine Facebook-album og -fotografier.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer