KOMMUNIKASJON
Om Kontakt-applikasjonen
KOMMUNIKASJON

Om Kontakt-applikasjonen

Med applikasjonen Kontakt kan du lett administrere din kommunikasjon med dine kontakter via telefon, meldingstjenester og e-post. Du kan også koble dine kontakter til deres sosiale nettverkskontoer som Facebook, så vil du også se deres oppdateringer og hendelser fra disse kontoene, alle samlet på ett sted.

Og det er ikke alt. Hvis du har de samme kontaktene fra forskjellige kilder, lar Kontakt deg slå sammen deres kontaktinformasjon slik at du ikke får duplikatoppføringer i listen over kontakter.

1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. Klikk på en av følgende kategorier:

Telefon

Starter skjermbildet Telefonoppringing.

Kontakt

Gir deg tilgang til alle kontakter på HTC Explorer, onlinekontoer og annet.

Grupper

Lar deg tilordne kontakter til grupper slik at du enkelt kan sende en SMS-, MMS- eller e-postmelding til en hel gruppe.

Samtalelogg

Lister opp alle dine oppringte numre og mottatte og tapte anrop.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer