Synkronisere med en Google-konto

Når du logger på din Google -konto, kan du synkronisere Gmail og dine Google -kontakter og -kalendere mellom HTC Explorer og Internett. Du må også logge på en Google konto for å bruke Google applikasjoner, for eksempel Google Talk og Android Market.
Merk: Hvis du hoppet over å legge til en Google -konto da du satte opp HTC Explorer for første gang, kan du få problemer når du bruker visse Google -applikasjoner. Hvis disse problemene vedvarer, må du kanskje tilbakestille HTC Explorer til fabrikkstilstand og legge inn dine Google kontodetaljer når du setter opp HTC Explorer på nytt.

Legge til flere Google-kontoer

Du kan legge til mer enn én Google -konto. Imidlertid kan senere Google kontoer bare synkronisere kontakter, e-post og kalenderhendelser. Annen Google tjenester bruker den første Google -kontoen du la til.
  1. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på Legg til konto > Google.
  3. Følg skjerminstruksjonene for å logge deg på en konto eller opprette en ny konto.

Glemt passordet til Google-kontoen?

Hvis du har glemt passordet til din Google-konto, kan du prøve å finne det igjen ved å gå til Google webområde.
  1. HTC Explorer eller på datamaskinen din åpner du nettleseren og går til https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Skriv inn e-postadressen eller brukernavnet du bruker til å logge deg på Google-kontoen, og klikk på Send inn.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å tilbakestille passordet.
Hvis du ikke har en alternativ e-postadresse eller ikke har tilgang til e-postkontoen du brukte til å opprette Google-kontoen, kan du tilbakestille Google-kontoen etter 24 timer ved å svare på sikkerhetsspørsmålet for gjenfinning av passord.