Om online-kontoer
Innstillinger og tjenester

Om online-kontoer

HTC Explorer kan synkronisere med Facebook- og e-postkontoene dine.

Informasjonen omfatter:

• Gmail, Exchange ActiveSync og en POP3/IMAP-e-post.
  • Google- og Exchange ActiveSync-kontakter samt venners kontaktinformasjon i Facebook.
  • Kalenderhendelser fra Google-konto(er), fra Exchange ActiveSync og fra Facebook-kontoen din.
  • Statusoppdateringer og koblinger delt mellom deg og vennene dine på Facebook.
  • Facebook-fotoopplastinger.
Merk: Du kan sette opp dine Exchange ActiveSync- og POP3/IMAP-e-postkontoer i HTC Explorer i enten E-post-applikasjonen eller innstillingene for Kontoer og synkronisering.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer