KOMMUNIKASJON
Bruke hjemmeringing
KOMMUNIKASJON

Bruke hjemmeringing

Når du er på tur i utlandet, er det enkelt å ringe venner g familie hjemme. Hjemlandskoden blir automatisk lagt til når du foretar anrop til kontaktene dine på HTC Explorer under roaming.
Viktig: HTC Explorer ringer normalt når du taster inn telefonnumre som ikke er lagret i Kontakt. Hvis du vil ringe et ulagret telefonnummer i ditt eget land, må du fortsatt taste inn et plusstegn (+) og landskoden foran telefonnummeret.
  1. Klikk på på startskjermbildet.
  2. Begynn med å legge inn de første få sifrene i et telefonnummer eller tegn i et kontaktnavn på telefontastaturet.
  3. Klikk på et telefonnummer eller en kontakt i kontaktlisten. HTC Explorer ringer deretter nummeret med hjemlandskoden.

Endre standard landskode for hjemmeringing

1. På startskjermbildet klikker du på og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Ring > Telefoninnstillinger > Innstillinger for ringing til hjemlandet.
  3. Velg ønsket land fra landskodelisten.
  4. Klikk på OK.

Slå av hjemmeringing

Hvis du fortrekker å taste inn hele telefonnummeret manuelt når du ringer under roaming, kan du slå av hjemmeringing.
  1. På startskjermbildet trykker du på og klikker på Innstillinger > Ring > Telefoninnstillinger.
  2. Fjern merket for Hjemmeringing.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer