Motta anrop

Når du mottar et telefonanrop fra en kontakt, vises skjermbildet Innkommende anrop.
Tips: Du kan bruke funksjoner for høflig ringesignal og lommemodus til å motta anrop. Hvis du vil finne ut hvordan, se Endre lydinnstillinger.

Besvare et anrop

Gjør ett av følgende:
  • Klikk på Svar.
  • Hvis skjermen er av når du mottar et anrop, vises skjermlåsen. Dra til ringen for å låse opp skjermen og besvare anropet.

Avvise et anrop

Gjør ett av følgende:
  • Klikk på Avslå.
  • Hvis skjermen er av når du mottar et anrop, vises skjermlåsen. Dra til ringen på den låste skjermen.
  • Trykk på AV/PÅ-knappen to ganger for å avvise et anrop.

Demping av ringelyden uten å avvise anropet

Gjør ett av følgende:
  • Trykk på VOLUM NED eller VOLUM OPP-knappen.
  • Trykk på AV/PÅ-knappen.
  • Plasser HTC Explorer med forsiden ned på en flat og jevn overflate.
    Merk: Hvis HTC Explorer allerede vender ned, vil den fortsatt ringe når det kommer flere innkommende anrop.

HTC Nummervisning

Hver gang du foretar et anrop eller en venn ringer deg, vil du se vennens siste statusoppdatering fra sosiale nettverk som Facebookdirekte på samtaleskjermbildet. Du vil heller ikke glemme andre personers fødselsdager. Du får se en fødselsdagspåminnelse hvis din venns fødselsdag finner sted i løpet av de neste sju dagene.