Personliggjøre startskjermbildet med widgets
Personliggjøre startskjermbildet

Personliggjøre startskjermbildet med widgets

Widgets plasserer viktig øyeblikksinformasjon og medieinnhold foran på startskjermbildet. Noen widgets er praktisk nok allerede lagt til på startskjermbildet. Du kan legge til mer fra de tilgjengelige valgene av widgets.

Legge til en widget på startskjermbildet

1. Gå til en del av startskjermbildet der det er plass til å legge til en ny widget.
  2. Trykk på og klikk på Personliggjør.
  3. I kategorien Legg til på startside klikker du på Widget.
  4. Velg ønsket widget.
  5. De fleste HTC-widgets er tilgjengelige i en rekke utforminger og størrelser. Skyv fingeren på skjermen fra høyre til venstre for å vise forskjellige stiler, og klikk deretter på Velg for å velge en
Du kan også legge til widgets som lar deg slå bestemte innstillinger av eller på, for eksempel Trådløsnett og Bluetooth. Rull nedover listen over widgets, klikk på Innstillinger, og klikk på ønsket widget.

Endre innstillingene for en widget

Du kan endre grunnleggende innstillinger for noen widgets (for eksempel Kontakt og E-post) fra startskjermbildet.

1. Trykk på og hold en widget på startskjermbildet. HTC Explorer vibrerer, og du vil se en fargelagt boks rundt widgeten. Ikke løft fingeren ennå.
  2. Dra widgeten til .
    Nå åpnes det aktuelle skjermbildet hvor du kan endre en del innstillinger for denne widgeten.
  3. Tilpass widgetinnstillinger.