KOMME I GANG
Startskjermbilde
KOMME I GANG

Startskjermbilde

Det er på startskjermbildet du kan personliggjøre HTC Explorer. Det leveres med en Snarveier og klokke-widget som inneholder snarveier til favorittapplikasjoner og viser klokkeslettet og været i din valgte by. Du kan også legge til dine favorittapplikasjoner, snarveier, mapper og widgets slik at de alltid bare er et klikk unna. For å finne ut hvordan, se Personliggjøre.

Utvidet startskjermbilde

Etter hvert som du finner flere ting å gjøre med HTC Explorer, finner du raskt ut at ett startskjermbilde ikke er nok. Det er ikke noe problem. Du kan bruke opptil seks ekstra skjermbilder. Det bør være mange.
Skyv fingeren vannrett til venstre eller høyre, så vil du finne mer plass til å legge til ikoner, widgets og andre ting.
Trykk på for å gå tilbake til hovedstartskjermbildet (dvs. det midterste).

Bruke hoppvisning

Hvis du vil hoppe direkte til ønsket skjermbilde, trykker du på eller klemmer skjermen for å vise hoppvisning. Det viser alle sju startskjermbildene som miniatyrer.

Bare klikk på det ene du ønsker, så vil du hoppe direkte dit.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-home_screen-intro