KOMME I GANG
Måter å hente kontakter til HTC Explorer på
KOMME I GANG

Måter å hente kontakter til HTC Explorer

Du har flere muligheter når du skal legge til kontakter i HTC Explorer. Du kan synkronisere HTC Explorer med kontakter fra Google-kontoen din, datamaskinen, Facebook og andre ting.
HTC Sync Synkroniser kontakter fra den gamle telefonen med datamaskinen, og bruk deretter HTC Sync til å synkronisere HTC Explorer med datamaskinens Microsoft Outlook-, Outlook Express- eller Windows-kontakter.
Gmail Google-kontakter blir importert til HTC Explorer etter at du har logget deg på Google-kontoen. Du kan også opprette flere Google-kontakter direkte fra HTC Explorer.
Facebook Logg deg på Facebook-kontoen for å importere dine Facebook-venners kontaktinformasjon.
Telefonkontakter Du kan velge å opprette og lagre kontakter direkte i HTC Explorer eller overføre eksisterende fra den gamle telefonen.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontakter til HTC Explorer.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC Explorer synkroniserer dine arbeidskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-server på arbeidsplassen din.
Overfør Bruk Overfør-applikasjonen til å overføre ikke bare kontaktene dine, men også kalenderhendelser og tekstmeldinger fra den gamle telefonen til HTC Explorer.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer