KOMME I GANG
Sette opp HTC Explorer for første gang
KOMME I GANG

Sette opp HTC Explorer for første gang

Når du slår på HTC Explorer for første gang, blir du bedt om å sette den opp. Du kan velge hvordan du vil koble til Internett og om du vil at din gjeldende plassering skal oppdages automatisk. Hvis du fortsatt har personlige kontakter og kalenderhendelser lagret på den gamle telefonen, kan du enkelt overføre dem til HTC Explorer via Bluetooth også.

Sørg for å logge inn på din Google-konto slik at du kan bruke Google-applikasjoner som Gmail og Android Market. Du kan også sette opp andre e-postkontoer og Facebook.

Det er bare å følge skjerminstruksjonene, så vil du være raskt i gang med bruken.

Merk: Noen funksjoner som krever en Internett-forbindelse, for eksempel plasseringsbaserte tjenester og automatisk synkronisering av dine online-kontoer, kan medføre ekstra datakostnader. Ingen grunn til bekymring. Du kan aktivere eller deaktivere dem i innstillingene senere.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-explorer