Bakdeksel

Fjerne bakdekselet

Fjern bakdekselet for å få tilgang til batterirommet, SIM-kortsporet og lagringskortsporet.
  1. Slå av HTC Explorer og hold enheten sikkert med forsiden vendt bort fra deg.
  2. Med fingrene presser du bunnen av bakdekselet bort fra telefonen mens du presser tommelen inn mot midten av bakdekselet.

Sette på bakdekselet igjen

1. Sett inn øvre halvdel av telefonen på toppen av bakdekselet.
  2. Press nedre del av bakdekselet tilbake mot telefonen for å låse dekselet på plass. Du hører et klikk når bakdekselet er låst på plass.