Lese nyhetsfeeder
APPER OG FUNKSJONER

Lese nyhetsfeeder

Bruk Nyheter-widgeten til å abonnere på nyhetsfeeder og følge med på de siste trendene på Internett. Velg fra et utvalg av kanaler som dekker ledende blogger, nyhetssteder eller sportssider, eller hent nyhetsoppdateringer basert på nøkkelordene du velger.

startskjermbildet klikker du på > Nyheter.
  1. Kategorien Abonnementer. Klikk på en kanal for å vise historiene for den kanalen.
  2. Kategorien Med stjerne. Klikk på en kanal for å vise stjernemerkede historier for den kanalen, og klikk på en historie for å lese den.
  3. Kategorien Nøkkelord. Klikk på et nøkkelord for å vise historiene som inneholder det bestemte nøkkelordet.

Abonnere på nyhetskanaler

1. I kategorien Abonnementer klikker du på Legg til feeder.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på Søk mer for å søke på web etter tilgjengelige kanaler.
    • Klikk på Legg til Google-nyhetsfeed for å abonnere på en Google-nyhetskanal.
    • Klikk på Legg til fra URL hvis du kjenner URL-adressen til nyhetsfeeden du vil abonnere på.
    • Klikk på en av de forhåndsdefinerte kategoriene for å velge mellom et utvalg av populære nyhetsfeeder.
  3. Når du har valgt kanalen eller kanalene du vil abonnere på, klikker du på Legg til. De nye kanalene blir deretter oppdatert med de siste historiene.

Angi oppdateringsfrekvensen

Du kan endre hvor ofte Nyheter synkroniserer kanalene du abonnerer på, eller velge å synkronisere manuelt.

1. Trykk på MENU, og klikk på Innstillinger > Oppdater tidsplan.
  2. Klikk på et tidsintervall, eller klikk på Manuelt.

Se manuelt etter nyhetshistorier

I kategorien Abonnementer trykker du på MENU og klikker på Oppdater.

Lese en historie

1. I kategorien Abonnementer klikker du på en kanal.
  2. Klikk på en historie for å lese den. Mens du leser historien, kan du klikke på:
    • for å merke historien som en favoritt.
    • for å dele historien via en melding (bare kobling til historien) eller e-post.
    • for å slette historien fra historielisten.
    • eller for å gå til forrige eller neste historie i kanalen.
  3. Hvis du vil lese hele historien, klikker du på Les hele artikkelen. Dette åpner historien i nettleseren.

Merke en historie med stjerne

Merk dine favoritthistorier med en stjerne for å gjøre det enkelt å komme tilbake til dem. Stjernemerkede historier vises i kategorien Med stjerne.

Gjør ett av følgende:
  • Mens du leser en historie, klikker du på .
  • I en liste over historier klikker du på ved siden av en historie.
Du kan fjerne stjernen fra en historie ved å klikke på stjerneikonet igjen.

Legge til et nøkkelord

Legg inn nøkkelord for å gjøre det lettere å finne historier av interesse for deg. Historier som inneholder nøkkelordet, blir gruppert samlet i kategorien Nøkkelord.

1. I kategorien Nøkkelord klikker du på Legg til nøkkelord.
  2. Skriv inn nøkkelordet, og klikk deretter på Ferdig.
Det nye nøkkelordet vises i kategorien Nøkkelord. Klikk på nøkkelordet for å vise historier som inneholder det nøkkelordet.

Legge til Nyheter-widgeten

Les utsnitt av historier direkte på startskjermbildet.

1. startskjermbildet klikker du på > Widget > Nyheter.
  2. Velg widgetstil, og klikk på Velg.
  3. Velg kanalen med historiene du vil lese i widgeten.
  4. Dra widgeten til et blankt område på startskjermbildet, og slipp den.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire