Få veibeskrivelser

Bruk Google Maps til å få detaljert veibeskrivelse til ditt mål.

1. Mens du viser et kart, trykker du på MENU og klikker på Veibeskrivelser.
  2. Velg et startpunkt og sluttpunkt, og velg en reisemodus.
    1. Angi startpunktet eller behold standardvalget.
    2. Angi målet ditt.
    3. Velg hvordan du vil komme deg til destinasjonen.
    Du kan også banke på for å åpne posisjonskilde-menyen og velge et startpunkt og en måladresse.
  3. Klikk på Gå til.
  4. Klikk på en veibeskrivelsesinstruksjon på listen for å vise kartet.
Når du er ferdig med å vise eller følge veibeskrivelsene, trykker du på MENU og klikker på Mer > Fjern kart for å tilbakestille kartet. Målet blir automatisk lagret i Google Maps-loggen.