Endre innstillinger for e-postkontoen

1. startskjermbildet klikker du på > E-post.
  2. Bytt til e-postkontoen du ønsker å redigere.
  3. Trykk på MENU og klikk på Mer > Innstillinger.
  4. Velg mellom følgende:
    Kontoinnstillinger Endre innstillingene for e-postkontoen som f.eks. navnet, e-postadressen, passordet og beskrivelsen.
    Generelle innstillinger Angi skriftstørrelsen når du leser e-postmeldinger, aktiverer, deaktiverer eller angir signaturen, angir kontoen som standard e-postkonto og angir hvor du vil lagre e-postvedlegg.
    Send og motta Innstill maksimalstørrelsen på e-postfiler du mottar, og hvor ofte det skal ses etter nye e-poster, og hvor mange det skal ses etter. Du kan også angi at e-poster skal sendes med blindkopi (Bcc) til deg selv.
    Varslingsinnstillinger Angi innstillinger for e-postvarsling.
    Slett konto Bank for å slette e-postkontoen
  5. Trykk på TILBAKE for å lagre endringene.

Slette en e-postkonto

1. Bytt til e-postkontoen du vil slette.
  2. Trykk på MENU, og klikk deretter på Mer > Innstillinger > Slett konto.