Exchange ActiveSync-e-post

Hvis du synkroniserer telefonen med Exchange ActiveSync-kontoen din, kan du lese, administrere og sende e-post på samme enkle måte som med en POP3/IMAP-konto. Du har imidlertid også tilgang til noen kraftige Exchange-funksjoner.

Hvis du vil ha informasjon oppsett av en Exchange ActiveSync-konto, se Synkronisere med en Microsoft Exchange ActiveSync-konto.

Angi statusen Borte fra kontoret

Du kan også angi din status for Borte fra kontoret og autosvarmeldingen direkte fra telefonen.

1. startskjermbildet klikker du på > E-post.
  2. Bytt til Exchange ActiveSync-kontoen.
  3. Trykk på MENU og klikk på Mer > Borte fra kontoret.
  4. Klikk på feltet under Jeg er i øyeblikket, og merk av for Borte fra kontoret.
  5. Angi datoer og klokkeslett for perioden du vil være borte fra kontoret.
  6. Angi autosvarmeldingen.
  7. Velg Lagre.

Sende en møteforespørsel

1. startskjermbildet klikker du på > E-post.
  2. Bytt til Exchange ActiveSync-kontoen.
  3. Trykk på MENU, og klikk på Mer > Ny møteinnkalling.
  4. Angi møtedetaljene.
  5. Rull til bunnen av skjermen, og klikk på Send.

Angi prioriteten for en e-postmelding

Du kan angi prioriteten for en e-postmelding du sender med Exchange ActiveSync-kontoen.

1. Mens du skriver meldingen, trykker du på MENU.
  2. Klikk på Angi prioritet.
  3. Velg prioriteten for meldingen.
Hvis du valgte høy eller lav prioritet, vises prioriteten under meldingens emnelinje.