KOMMUNIKASJON
Bruke e-postinnboksen
KOMMUNIKASJON

Bruke e-postinnboksen

startskjermbildet klikker du på > E-post.
E-postinnboksen vises.
  1. Vis en annen e-postkonto, eller legg til en ny.
  2. Filterkategorier.
  3. Markert (kun Exchange ActiveSync)
  4. Antall uleste e-postmeldinger.
Klikk på en av kategoriene for å filtrere dine mottatte meldinger.
Mottatt
Viser e-postmeldinger som enkeltstående elementer
Samtaler
Viser meldinger som samtaler, gruppert i henhold til emnelinjen. Klikk på et emne i listen for å vise e-postsamtalen.
VIP-gruppe
Viser meldinger fra kontakter i VIP-gruppen. Hvis du vil legge til kontakter i VIP-gruppen fra denne kategorien, klikker du på Legg til kontakt i gruppen, merker kontaktene du vil legge til, og klikker på Lagre.
Ulest
Viser uleste meldinger.
Markert
Viser alle flaggede meldinger. (kun Exchange ActiveSync)
Møteinnkallinger
Viser møteinvitasjoner du ennå ikke har godtatt eller avslått. (kun Exchange ActiveSync)
Vedlegg
Viser alle meldinger som har vedlegg.

Oppdatere en e-postkonto

Uansett hva de automatiske synkroniseringsinnstillingene er, kan du når som helst synkronisere dine sendte og mottatte e-postmeldinger manuelt.

Mens du er inne på kontoen du vil synkronisere, trykker du på MENU og klikker på Oppdater.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire