KOMMUNIKASJON
Legge til en POP3/IMAP-e-postkonto
KOMMUNIKASJON

Legge til en POP3/IMAP-e-postkonto

1. startskjermbildet klikker du på > E-post.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis dette er første gang du legger til en e-postkonto i e-postprogrammet, klikker du på Annen (POP3/IMAP) på skjermbildet Velg en e-posttilbyder.
    • Hvis du allerede har lagt til en e-postkonto i e-postprogrammet, klikker du på i øverste høyre hjørne av skjermen og klikker på Ny konto.
  3. Hvis skjermbildet Velg en e-posttilbyder vises, klikker du på Annet (POP3/IMAP).
  4. Skriv inn e-postadressen og passordet for e-postkontoen, og klikker på Neste.
  5. Hvis du har satt opp en kontotype som ikke vises i telefondatabasen, blir du bedt om å angi flere detaljer.
  6. Skriv inn kontonavnet og ditt eget navn, og klikk på Fullfør oppsett.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire