Hva er forskjellen mellom Facebook og Facebook for HTC Sense?

Hva er forskjellen mellom Facebook og Facebook for HTC Sense?

I noen programmer på telefonen, for eksempel Kamera og Fotografier, vil du se to Facebook-alternativer på valgmenyen når du deler fotografiene:

Hvis du allerede var logget på Facebook-kontoen da du slo på og satte opp telefonen for første gang, velger du Facebook for HTC Sense for å laste opp ett eller flere fotografier til den kontoen. Hvis du vil ha detaljer om Facebook for HTC Sense, se Om Facebook for HTC Sense.

Hvis du velger det andre alternativet, Facebook, åpnes det frittstående Facebook-programmet. Du kan også bruke det til å dele dine fotografier. Men fordi Facebook for HTC Sense og Facebook-programmet ikke deler samme påloggingsdetaljer, blir du bedt om å logge på Facebook-kontoen igjen når du bruker Facebook-programmet. Facebook-programmet lar deg bare laste opp ett fotografi om gangen. Hvis du vil ha mer informasjon om hva du kan gjøre med dette programmet, se Bruke Facebook-programmet

Tips: Hvis du har mer enn én Facebook-konto, kan du logge deg på Facebook-programmet ved hjelp av den andre kontoen, fordi Facebook-programmet ikke deler de samme påloggingsdetaljene som Facebook for HTC Sense.