Bruke Vennestrøm
APPER OG FUNKSJONER

Bruke Vennestrøm

Strømlinjeform dine kontoer for sosiale nettverk ved hjelp av Vennestrøm. Vis statusoppdateringer, se gjennom nye fotoopplastinger, og oppdater statusen din samtidig på Facebook, Twitter og andre sosiale nettverkskontoer ved hjelp av Vennestrøm.

Du kan legge til Vennestrøm-widgeten for å hente oppdateringene dine til startskjermbildet. Hvis du vil finne ut hvordan, se Personliggjøre startskjermbildet med widgets.

• Du må være pålogget minst én sosial nettverkskonto for å bruke Vennestrøm. Hvis du vil finne ut hvordan du logger på, se Legge til en sosial nettverkskonto.
  • Hvis du vil bruke Facebook-kontoen i Vennestrøm, må du være logget på via Facebook for HTC Sense. Hvis du vil ha mer informasjon, se Om Facebook for HTC Sense.
startskjermbildet klikker du på > Vennestrøm.
Vennestrøm åpnes i kategorien Alle oppdateringer. Du kan skyve til de andre kategoriene for å vise bare statusoppdateringer, bare fotooppdateringer eller bare koblinger.
  1. Klikk på en oppdatering for å åpne Peep, poste en Facebook-kommentar eller se på Flickr-albumet.
  2. Klikk i dette området for å skrive og sende en statusoppdatering.

Oppdatere statusen

Du kan oppdatere statusen samtidig på alle sosiale nettverkskontoer du er pålogget.

1. Klikk på Hva tenker du på?
  2. Angi statusoppdateringen din.
    Tips: Hvis du ikke vil sende statusoppdateringen til alle dine sosiale nettverkskontoer, klikker du på og velger mellom kontoene du er pålogget.
  3. Klikk på Del.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire