Reparere synkroniserte data

Reparasjon av synkroniserte kontakter og/eller kalenderdata kan være nyttig i følgede tilfeller:

• Hvis du vil sørge for at alle data er synkronisert mellom telefonen og datamaskinen, etter en mislykket eller avbrutt synkronisert.
  • Når du vil gjenopprette alle kontaktene og/eller kalenderelementene fra datamaskinen til telefonen, og omvendt.
  1. Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  2. På datamaskinen må HTC Sync-ikonet på nederste høyre side av skjermen vises i grønt. Dette betyr at telefonen er koblet til HTC Sync.
  3. Dobbeltklikk på det grønne HTC Sync-ikonet på datmaskinen for å åpne HTC Sync.
  4. I dialogboksen HTC Sync klikker du på Sync Manager.
  5. I dialogboksen Sync Manager klikker du på Reparer.
  6. I dialogboksen Reparer velger du om du vil overskrive dataene på telefonen eller dataene på datamaskinen.
  7. Klikk på Start synkronisering..