Sette opp synkronisering
Innstillinger og tjenester

Sette opp synkronisering

Du kan sette opp HTC Sync for synkronisering med datamaskinens Outlook-kontakter og kalenderhendelser med telefonen. Hvis du bruker Outlook Express på datamaskinen, kan du bare synkronisere kontakter med telefonen.

Før du begynner å sette opp synkronisering, må du sørge for å sette opp HTC Sync for gjenkjenning av telefonen. Hvis du ikke har gjort det ennå, følger du trinnene i Sette opp HTC Sync for gjenkjenning av telefonen.
  1. På datamaskinen må HTC Sync-ikonet på nederste høyre side av skjermen vises i grønt. Dette betyr at telefonen er koblet til HTC Sync.
  2. Dobbeltklikk på det grønne HTC Sync-ikonet på datmaskinen for å åpne HTC Sync.
  3. Klikk på Synkroniser nå. (Du kan også klikke på Sync Manager > Innstillinger.)
  4. I veiviseren for synkroniseringsinnstillinger klikker du på Neste.
  5. I de neste få dialogboksene velger du om du vil synkronisere Outlook eller Outlook Express, velger typen informasjon du vil synkronisere (kontakter og/eller kalender) og velger om du vil synkronisere dem automatisk eller manuelt med telefonen.
  6. Klikk på Fullfør. HTC Sync starter deretter å synkronisere telefonen og datamaskinen. Vent på at synkroniseringen fullføres.
  7. Når sammendragsrapporten vises, klikker du på Lukk.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire