Sette opp HTC Sync for gjenkjenning av telefonen

Etter installeringen setter du opp HTC Sync for gjenkjenning av telefonen.

1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Når dialogboksen Koble til PC vises, velger du HTC Sync og klikker på Ferdig. Telefonen prøver å finne HTC Sync på datamaskinen. Vent noen få sekunder på at prosessen skal bli ferdig.
  3. Hvis telefonen viser en melding som angir at den ikke er i stand til å finne HTC Sync, kan du prøve å koble USB-kabelen fra og til igjen og deretter gjenta trinn 2.
  4. Når veiviseren for telefontilkobling vises på datamaskinen, klikker du på Neste.
  5. Angi ønsket navn på telefonen, og klikk deretter på Fullfør.
Sjekk HTC Sync-ikonet nederst på høyre side av datamaskinskjermen. Hvis det er grønt, betyr det at telefonen er riktig koblet til datamaskinen og at HTC Sync gjenkjenner telefonen.