Bruke HTC Sync

Bruker du Microsoft® Outlook® eller Outlook® Express på datamaskinen din? Du kan bruke HTC Sync til å synkronisere dine Outlook-kontakter og kalender eller Outlook Express-kontaktene med telefonen. Før du foretar en fabrikktilbakestilling eller en oppgradering av programvaren (ROM) på telefonen, kan du også bruke HTC Sync til å sikkerhetskopiere og synkronisere denne informasjonen fra telefonen og tilbake til datamaskinen.

Her er det du trenger for å foreta installeringen, sette opp og bruke HTC Sync på datamaskinen:

1. Installer HTC Sync Gjør ett av følgende:
  2. Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen, og sett opp HTC Sync for gjenkjenning av telefonen. Følg trinnene i Sette opp HTC Sync for gjenkjenning av telefonen.
  3. Velg hva slags informasjon du vil synkronisere mellom datamaskinen og telefonen, og hvordan du vil synkronisere den.
  4. Synkroniser datamaskinen med telefonen automatisk eller manuelt. Se Synkronisere telefonen hvis du vil ha detaljer.

Her er mer du kan gjøre med HTC Sync: