Synkronisere med en Google-konto

Ved å logge deg på Google-kontoen din kan du synkronisere Gmail™/Google Mail™- og Google-kontaktene og -kalenderne mellom telefonen og web. Du må også logge på en Google-konto for å bruke Google-programmer som f.eks. Google Talk™ og Android Market™.

Du kan legge til mer enn én Google-konto på telefonen. Senere Google-kontoer kan imidlertid bare synkronisere Gmail/Google Mail og kontakter. Andre Google-tjenester bruker den første Google-kontoen du la til.

Merk: Hvis du hoppet over å logge deg på en Google-konto da du satte opp telefonen for første gang, kan du oppleve problemer med bruk av enkelte Google-programmer. Hvis disse problemene vedvarer, må du kanskje tilbakestille telefonen og angi detaljene for Google-kontoen når du setter opp telefonen igjen. Hvis du vil tilbakestille telefonen til fabrikkdata, se Utføre en tilbakestilling til fabrikkdata (hard tilbakestilling).
  1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på Legg til konto > Google.
  3. Følg skjerminstruksjonene for å logge deg på en konto eller opprette en ny konto.