Om Meldinger

Meldinger lar deg skrive og sende tekst- (SMS) og multimediemeldinger (MMS) til andre mobiltelefoner.

Hvis du vil åpne meldingsinnboksen, trykker du på STARTSIDE og klikker på > Meldinger. Hvis listen over meldinger ikke får plass på skjermen, kan du rulle ned for å vise flere meldinger ved å sveipe fingeren på skjermen eller den optiske styrekulen.
  1. Fet tekst angir uleste meldinger i tråden.
  2. Klikk for å åpne meldingen eller meldingstråden.
Du kan også vise meldingene på startskjermbildet med Meldinger-widgeten. Hvis Meldinger-widgeten ikke finnes der allerede, kan du legge den til ved å følge instruksjonene i Personliggjøre startskjermbildet med widgets.

Nye meldingsvarslinger

Avhengig av dine varslingsinnstillinger vil telefonen avspille en ringetone, vibrere eller vise e-postmeldingen kort på statuslinjen når du mottar en ny melding. Et ikon for ny melding vises også på statuslinjen.
  1. Hvis du vil åpne meldingen, trykker du på og holder statuslinjen, og skyver den nedover for å åpne varslingspanelet.
  2. Bank på den nye meldingen for å åpne og lese den. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du leser og svarer på meldinger, se Vise og svare på tekst- og multimediemeldinger
Hvis du vil endre varslingen for nye meldinger, se Angi alternativer for tekst- og multimediemeldinger.